El PP acusa l’Ajuntament de l’Eliana de “tornar a perdre 35.000 € per no justificar una subvenció per a un col·legi”

Post també disponible en: Castellano

Segons el PP, “el PSOE va rebutjar informar l’oposició d’aquestes pèrdues”
Per al PP “ja està bé de perdre diners dels veïns per no saber gestionar”

L’Ajuntament de l’Eliana va rebre una subvenció de la Diputació de València per a millores d’habitabilitat i eficiència energètica en els centres educatius de la localitat, un total de 180.000 euros per a invertir en el col·legi públic El Garbí. La despesa es podia realitzar entre els anys 2017, 2018, 2019 i 2020 com estipulen les bases de la subvenció.

El PP local critica que el govern local de l’Eliana, gestionat per PSOE, no va fer ús del total de la subvenció concedida i va deixar de gastar 34.884,32 euros, per a millorar l’habitabilitat dels xiquets i xiquetes del col·legi públic. Les bases de la subvenció deixen molt clar que, encara que hi haguera una baixa en el contracte inicial es podria gastar la resta en altres inversions, cosa que el PSOE no va fer tenint quatre anys per a això.

El Partit Popular ha destapat aquesta mala gestió de la corporació i en paraules del seu president, Sota Ibáñez, “tornem a trobar-nos amb una altra pèssima gestió del govern socialista. Són 35.000€ que servirien perquè els nostres fills hagueren guanyat en qualitat de vida mentre estan en el col·legi. No estem per a anar fent els diners i menys en despesa d’educació, això a l’Eliana passa contínuament i ací ni s’enrojolen, és de vergonya”.

Recordem que els populars ja van denunciar la perduda d’una altra subvenció de 175.000€ l’any passat, fins i tot la Diputació va condemnar a l’ajuntament de l’alcalde socialista Salvador Torrent a pagar els interessos de demora, per haver tingut els diners i no haver-lo gastat, un total de 5.724€ més.

Per a Sota Ibáñez “la incapacitat dels polítics que ens governen és manifesta, en un treball d’una empresa privada no duraries ni un dia perdent milions per oblits o deixadesa. No entenem el perquè ens hem d’assabentar d’aquests excessos per les nostres investigacions, perquè hi ha una falta de transparència i un obscurantisme total, ens van negar ser informats d’ofici per l’ajuntament quan el sol·licitem. No volen que els veïns s’assabenten”.

El PP va presentar una moció en 2020 perquè s’informara els grups de l’oposició, en un punt a part del Ple, quan es perdera una subvenció per la mala gestió municipal del govern socialista, i va ser rebutjada pel PSOE local.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*