El PP critica al govern local de Bunyol que “només participe un 1,3% de la ciutadania en el nou PUAM”

Post també disponible en: Castellano

“El govern hauria de considerar preocupant que la majoria dels desvetllaments i exigències del poble de Bunyol concordin amb les de l’oposició. Així ho hem vist a través del Pla Urbanístic d’Actuació Municipal (PUAM)”, tal com han manifestat des del PP local.

“En primer lloc, cal destacar en el Pla Urbanístic d’Actuació Municipal (*PUAM), només ha participat un 1,3% de la ciutadania. Això mostra l’apatia a la qual han portat al poble els actuals governants. En el PUAM durant l’anàlisi DAFO s’observa el descoratjament i desesperança que té la ciutadania en el nostre govern i les seves polítiques”, afegeixen els populars.

“Un dels seus apartats, literalment diu així: ‘sent Bunyol un municipi de població majoritàriament envellida, la renovació de la població i el futur laboral per a evitar que la joventut marxi a altres localitats, és important per a donar-li un futur al municipi.’ Encara hi ha esperança?”, es pregunten des del PP bunyolense.

“Creiem que sí, perquè es considera “la naturalesa i entorn com el principal recurs que ofereix el municipi, seguit del seu patrimoni i cultura”. No obstant això, això es deu a la pròpia idiosincràsia del poble, i no a les polítiques municipals”.

“En segon lloc, hem constatat entre les cinc principals preocupacions destaquen: la falta d’oportunitats d’ocupació, l’ordenació urbanística deficient, la neteja de carrers i parcs i la falta d’habitatge. Moltes d’aquestes exigències ciutadanes portem diverses legislatures reivindicant-les”.

“El PUAM té moltes línies d’actuació i propostes, que, encara que són necessàries, hi ha un dubte raonable (d’acord amb el passat recent) que es desenvolupin: piscina d’hivern, canvi de la flota de vehicles de l’Aj. en favor d’uns elèctrics o híbrids, PGOU, etc”, afegeixen.

“Per això diem: ja toca! No tenen excusa. Han recollit el sentir d’una part de la població, que, encara que reduït, sabem que concorda amb el de la majoria. És per això que com a principal partit de l’oposició alcem la veu i exigim al govern municipal que deixi de posar excuses i que se centri en aquests problemes. Que el que es va aprovar en el ple de gener, incloent la creació d’una piscina de “hivern”, el PGOU no quedi en lletra morta i es compleixi en dates i terminis establerts. En aquest cas de no fer-lo, s’estarà mentint greument a la ciutadania”, han finalitzat des del PP.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*