El PP critica el PSOE de les Corts Valencianes que vote “en contra de millorar infraestructures, instal·lacions esportives i posar en marxa transport públic per Benaguasil”

Post també disponible en: Castellano

“Durant el ple on es debatien els pressupostos de la Generalitat Valenciana per a l’any 2020, el grup parlamentari popular presentava una bateria de mesures que buscaven millorar la qualitat de vida de les persones a Benaguasil”, segons han informat fonts de govern del consistori ( PP).

En matèria d’infraestructures, propostes com la finalització de l’eliminació barreres arquitectòniques i la posada en marxa de l’transport públic van ser rebutjades per socialistes i està última també per Ciutadans.

El PSPV-PSOE qui compta en el seu bancada amb la benaguasilera Rosa Peris, va votar en contra de totes les propostes presentades pel PPCV i que haguessin seguit millorant la qualitat de vida i les infraestructures a la localitat de Camp de Túria “, han criticat des el consistori.

“El grup parlamentari popular a través d’Elena Bastidas i Juan Carlos Caballero va mantenir trobades amb l’equip de govern de Benaguasil i presentar esmenes d’addició i modificació per construir una pista d’atletisme, ampliar el Centre Esportiu Hidrotermal o posar en funcionament un aulari de la EOI. Totes les propostes van veure el rebuig dels socialistes “.

Des de l’equip de govern de Benaguasil, “manifestem el nostre profund rebuig a les posicions de l’PSOE i els socis de l’Botànic davant la seva postura d’intentar boicotejar el creixement de la nostra localitat. És inconcebible que comptant amb una persona de Benaguasil asseguda com a diputada autonòmica en el grup socialista no es defensi la necessitat d’aquestes infraestructures i millores i es prefereixi donar l’esquena a la nostra població “.

En paraules de l’alcalde i diputat provincial, Ximo Segarra, “continuarem defensant totes les inversions possibles per Benaguasil tot i que per part de govern de la Generalitat segueixin sense atendre les nostres peticions per pur marginamiento de sigles”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*