El PP critica que el govern de la mancomunitat “vote en contra d’aprimar les aportacions dels municipis” per destinar-los als pobles

ue van

Post també disponible en: Castellano

Des del PP del Camp de Túria consideren que s’ha “quedat reflectit la intenció real que el Partit Socialista, Compromís i Ciutadans a nivell comarcal li volen donar la Mancomunitat Camp de Túria”.

“Ja ho expressem en la Comissió d’Hisenda, és fonamental que els ajuntaments de la nostra comarca puguin destinar tots els recursos possibles als seus ciutadans i ciutadanes”, segons el PP comarcal.

“Des del Grup Comarcal Popular teníem l’esperança que per part de govern comarcal s’aprovaran algunes de les esmenes plantejades més encara, davant el previsible panorama econòmic que tots els indicadors estableixen amb motiu de la pandèmia de l’COVID-19”, han afegit.

“Amb aquesta actuació en contra de la redefinició de recursos” el PSOE, Compromís i Ciutadans han quedat deslegitimats per reclamar allà on no governen en qualsevol tipus d’ajust pressupostari”.

Des del Grup Comarcal Popular han assegurat que van a “continuar defensant els interessos dels veïns i veïnes de cada municipi per sobre d’interessos partidistes i d’usar la Mancomunitat de Camp de Túria com a premi de consolació en el repartiment de càrrecs socialistes”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*