El PP de Bunyol critica l’Oferta d’Ocupació Pública que es proposa per part del govern municipal als professionals del Conservatori Sant Rafael

Post també disponible en: Castellano

Els Populars de Buñol per mitjà de nota de premsa consideren que “l’Oferta d’Ocupació Pública que es proposa per part del govern municipal als professionals del Conservatori Sant Rafael és precipitada i fruit d’una política errònia i interessada per part dels distints governs”.

“La solució ha de ser trobada pels que han creat el problema, que no és un altre que el govern municipal. La mala gestió no ha de ser pagada pels treballadors, que han demostrat la seua capacitat a través de tots estos anys. Per tant, busquen-se solucions adequades legals i si és possible, consensuades que no perjudiquen la plantilla ja existent”.

“On estan les reclamacions de IU i PSOE de Buñol on deien que la solució era que Conselleria assumira el Conservatori? S’ha dit per activa i per passiva per part d’ambdós partits, quan el Partit Popular governava a València, que Conselleria assumiria la plantilla actual i construiria un conservatori nou. Des del principi se sabia que açò no era la solució adequada, mentint a la població. Passa el temps i després d’estos anys de govern tripartit, tant autonòmic com municipal, no s’ha fet absolutament res per donar una resposta eficaç per realitzar un procés selectiu amb garanties”.

“En conseqüència, els Populars de Buñol exigim que es deixen de costat els enfrontaments partidistes, i les divisions internes de cada partit i es done una solució efectiva i duradora perquè l’Oferta d’Ocupació Pública defenga els anys de treball i els drets laborals dels trabajadores”, finalitzen.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*