CSIF demana a la Gerència del Departament de la Ribera ampliar a jornada completa al personal a temps parcial que ho sol·licite

Post també disponible en: Castellano

El sindicat recalca la importància de comptar amb tots els recursos davant de l’alarma sanitària i alerta de la carència de professionals

El sindicat CSIF ha demanat per escrit a la Gerència de el Departament de Salut de la Ribera que amplie la jornada, de parcial a completa, a tot el personal laboral que voluntàriament ho sol·liciti d’entre els més de cent professionals que realitzen la seva tasca en aquestes condicions de temps parcial. La central sindical urgeix a dur a terme aquesta mesura davant la situació d’alarma sanitària actual.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) assenyala en el seu escrit que “Conselleria es va subrogar més d’un centenar de treballadors laborals amb la jornada parcial, entre els quals es troben 47 infermers, 22 tècnics auxiliars d’infermeria i 12 metges, a més de professionals d’altres categories”.

El sindicat insisteix en aquesta qüestió “davant la gravetat de la situació per falta de personal en tot el departament, i especialment en les plantes d’hospitalització”, i demana a la gerència que afavorisca aquesta mesura, d’adscripció voluntària, “durant l’estat de alarma sanitària que estem vivint”.

CSIF lamenta el retard de la Gerència a aprovar aquesta ampliació a jornada completa, ja que “permanentment argumenten que no hi ha personal disponible a les borses d’ocupació per a justificar la falta de contractació. Mentrestant, al departament comptem amb més d’un centenar de treballadors laborals amb jornada parcial que si s’empressen a jornada completa podrien ser de gran ajuda per reduir les estressants carregades laborals a què estan sotmesa la plantilla de l’departament de salut de la Ribera” .

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*