Manises s’incrementa en 27 professionals al personal sanitari d’Atenció Primària

Post també disponible en: Castellano

El Departament de Salut de Manises ha incorporat a 27 professionals sanitaris per reforçar l’Atenció Primària en els centres de salut amb personal propi de Departament per donar resposta a les noves funcions i la demanda assistencial per tal de garantir una atenció sanitària de qualitat. En concret, s’han incorporat 11 metges i 16 infermeres que de forma voluntària davant la situació d’escassetat de recursos de professionals en el mercat laboral, tant a nivell autonòmic com nacional, i l’augment de la càrrega de treball han donat un pas a el front per ajudar a la resta de companys i tractar de millorar, encara més, la resposta assistencial de el Departament de Salut.

El gerent de l’Hospital de Manises, el doctor Ricardo Trujillo, ha agraït “el compromís d’aquests professionals amb la població el Departament en un moment extraordinari per fer front a l’increment de les necessitats assistencials ocasionades per l’emergència sanitària de la pandèmia de Covid-19 “. Entre les funcions d’aquests professionals hi ha la d’augmentar el nombre de rastrejadors de el Departament que en menys d’un mes s’han realitzat prop de 1.400 PCR en Atenció Primària.

Aquest personal es suma a les 107 nous professionals que el Departament de Salut de Manises ha incorporat des del començament de l’Estat d’Alarma tant en Atenció Primària com en Especialitats per donar una resposta a la crisi sanitària causada per la Covid-19. A més de contractar personal mèdic i d’infermeria, també s’han efectuat incorporacions en altres àmbits que han servit per reforçar tots els serveis de el Departament de Salut de Manises.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*