Vídeo. Salva Torrent: “l’Ajuntament de l’Eliana es bolcarà amb totes les persones afectades”

Post també disponible en: Castellano

El primer edil, s’ha fet eco de les dades oferides recentment per la Conselleria de Sanitat sobre les víctimes i persones infectades en els 542 municipis de la Comunitat Valenciana i ha aprofitat per a dirigir-se expressament a les persones afectades i als seus familiars “m’agradaria aprofitar aquesta compareixença per a posar-me a la disposició de les seues famílies -la meua personal i la del conjunt de l’Ajuntament- per si necessiten i els podem proporcionar qualsevol tipus d’ajuda. Volem que sàpien que, des del seu Ajuntament, els ajudarem en tot el que necessiten, i si no ho hem fet ja és perquè, lògicament, desconeixem la seua identitat, per això, els demanem que no dubten a contactar amb el seu Ajuntament”.

Torrent ha recordat que tota la informació facilitada pel Consistori,  persones infectades, denúncies de la policia local, repartiment de màscares i menjar o iniciatives solidàries, eren dades que coneixia l’Ajuntament o “ens arribaven directament per les persones afectades o interessades”.

El primer edil també ha fet una crida a la responsabilitat, davant la imminent arribada de la Fase 2, demà dilluns 1 de juny. Per aquest motiu, l’Ajuntament de l’Eliana prega a la població continuar extremant les precaucions i continuar respectant les recomanacions sanitàries per a evitar un rebrot de la pandèmia.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*