El PP de Bunyol denuncia que “la manca de llicència d’activitat del centre de menors se suma als greus problemes que Puig eludeix”

Una imagen del Centro de Menores de Buñol.
Una imagen del Centro de Menores de Buñol.

Post també disponible en: Castellano

Una imagen del Centro de Menores de Buñol.
Una imatge del Centre de Menors de Bunyol.

El portaveu del PP a Ajuntament de Bunyol, Marcial Díaz, ha denunciat que la “falta de llicència d’activitat del centre de menors se suma als greus problemes que el president de la Generalitat, Ximo Puig, eludeix”. Aquesta situació “irregular” se suma a “els conflictes que està originant el centre de menors a la nostra població”, segons el portaveu.

Marcial Díaz també ha criticat la “inacció” de l’alcaldessa de socialista de Bunyol, Jonquera Carrascosa “que ha permès aquesta situació”, segons els populars. I és que recorda que el grup municipal popular de Bunyol “ja ha sol·licitat en diverses ocasions que davant la incapacitat de l’actual govern local de donar solucions reals s’enviï als tècnics municipals perquè verifiquin si les condicions del centre de menors permeten o no la seva continuïtat “.

“A la vista de l’absència de llicència d’activitat serà difícil constatar si la prestació dels serveis que s’hi ofereixen es corresponen amb les infraestructures executades”. Pel portaveu del grup municipal popular l’alcaldessa “és còmplice d’aquesta prestació irregular d’un servei tan sensible com el que ens ocupa “.

“Ja no es tracta d’un problema autonòmic sinó també de la gestió de l’Ajuntament de Bunyol perquè l’alcaldessa no ha complert amb la seva obligació que els tècnics municipals revisin el centre i l’estat en què es troben les instal·lacions”, ha explicat el portaveu.

Marcial Díaz ha insistit que el president de la Generalitat “porta més de quatre mesos sense rebre’ns impedint la recerca d’una solució”. I també lamenta que Jonquera Carrascosa “hagi estat incapaç d’aconseguir la reunió amb Ximo Puig que va sol·licitar el ple municipal i s’ha plegat als desitjos del seu secretari general que està eludint buscar una sortida al problema”.

La petició del grup municipal popular està avalada també per la “recollida de signatures de veïns del municipi”, ja que estan “patint la creixent inseguretat derivada de la situació caòtica del centre de menors i que ha augmentat el nombre de delictes com estirades, sostracció de vehicles i baralles “.

Per això, el portaveu popular considera que la proposta de l’equip de govern local que encapçala Jonquera Carrascosa de fer dues concentracions -una a les portes de l’ajuntament i una altra davant de les Corts- per buscar una solució és “merament un postureo electoralista”.

Marcial Díaz ha recordat que el grup popular “porta tota la legislatura, sense èxit, intentant que s’adoptin mesures per part del Consell per eradicar els problemes derivats del centre de menors”. La realitat, ha prosseguit Marcial Díaz, és que l’equip de govern local “es va deixar fer un gol permetent que Ximo Puig i Mónica Oltra convertissin el centre de menors en un centre de primera recepció ia més ara coneixem que no té ni llicència d’activitat”.

“Còmplices del deteriorament”

“Són ells i l’equip de govern local, que ha actuat com a còmplice, els que han de revocar aquesta decisió”, ha assegurat Marcial Díaz, que lamenta que Jonquera Carrascosa “sigui incapaç d’oferir solucions als veïns de Bunyol que estan patint una degradació de la convivència i la seguretat “.

I és que Marcial Díaz ha recordat “que el govern quadripartit de Bunyol i el propi Consell no poden mirar cap a un altre costat davant la greu situació d’insalubritat que s’està registrant al centre de menors”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*