La Policia Local de Xest ja compta amb un nou vehicle híbrid

Nuevo vehículo híbrido de la Policía Local de Cheste.
Nuevo vehículo híbrido de la Policía Local de Cheste.

Post també disponible en: Castellano

Nuevo vehículo híbrido de la Policía Local de Cheste.
Nou vehicle híbrid de la Policia Local de Xest.

L’Ajuntament de Xest ha incorporat, en la modalitat de renting, un nou vehicle híbrid per a la Policia Local, que substituirà l’anterior model que funcionava exclusivament amb combustible. Es tracta d’un Hyundai RAV4 amb les últimes novetats en equipament policial, com un etilòmetre evidencial, un desfibril·lador, una taula de treball, un ordinador i un prioritari que incorpora un panell informatiu d’última generació.
Aquest cotxe funciona amb electricitat per sota dels 40 quilòmetres per hora, usant combustible per sobre d’aquestes velocitats o quan la bateria elèctrica està descarregada. Tal com informen des de la policia, el vehicle s’utilitzarà principalment dins el nucli urbà, de manera que funcionarà a força d’electricitat a la major part del seu ús.

“Aquest cotxe ofereix unes majors prestacions, compta amb un equipament que facilitarà la tasca dels i les agents i, a més, és molt més respectuós amb el medi ambient que el model anterior i ens permetrà estalviar en combustible”, apunta l’alcalde, José Morell. La substitució dels vehicles més antics per models híbrids d’aquestes característiques va ser aprovada per unanimitat en ple, arran d’una moció presentada pel Partit Popular. “És un tema en el qual hi ha un ampli acord per part de tota la corporació municipal”, declara l’alcalde.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*