Reymos llança el seu premi més “Reyvindiecativo” per a donar suport al talent jove

Post també disponible en: Castellano

En la seua primera edició, el premi ha sigut per a la banda Melifluo, fundada pels germans Gómez Parrilla, de Supersubmarina i Casasola.

Melifluo actuarà aquest diumenge 30 d’abril a València.

Cellers Reymos, la primera productora d’àmbit nacional de raïm Moscatell d’Alexandria, continua reinventant-se. I aquesta vegada ho fa a través del llançament de l’I Premi Reyvindiecativo by Reymos, que naix per a reconéixer el talent jove associat a la música indie. 
En aquesta primera edició, ha concedit el premi a la banda baezana Melifluo, creada pels germans Juan Carlos i Antonio Gómez Parrilla, que han format part dels grups Supersubmarina i Casasola. Completen el grup Mariate Xiquet, Juanan Cózar i Eduardo Zorro. 
Com apunta el director general de Cellers Reymos, Fernando García, “som un celler amb un gran passat i amb un futur marcat per la creativitat, i sentíem la necessitat de recolzar l’esforç i el talent de les bandes emergents que comparteixen els nostres mateixos valors: inquietud, curiositat i atreviment que desemboquen en propostes diferents”. 
La seua evident aposta per l’art i el costat més creatiu de les coses, ha portat al celler a fer un pas més, oferint tot el reconeixement a aquesta banda formada en 2019, que actuarà diumenge que ve 30 d’abril a Palau Albereda a les 18.30 hores. 
En paraules de Juanca i Antonio Gómez, “agraïm molt aquest premi, és increïble comptar amb aquesta mena de suport. Ara que estem començant, ens dona molta energia i molta força”. 

Sobre Cellers Reymos 

Fundada en 1918 i amb DOP València, Cellers Reymos manté el lideratge amb la varietat Moscatell, no sols per la quantitat d’hectàrees de vinyes que cultiven els seus socis, sinó per la diversitat de productes que elabora a partir d’aquesta varietat. 
Va ser la responsable de la creació del primer espumós aromàtic de Moscatell, Reymos, un vi blanc que va suposar un punt d’inflexió. Actualment Reymos, que pertany al Grup Anecoop Cellers, té una producció de més de 17 milions de raïm de moscatell i comercialitza 7 milions de botelles. Ha aconseguit una sòlida expansió internacional i es dirigeix a un consumidor de perfil jove, que busca vins frescos i desenfadats. 
El celler també és la responsable de la gamma “Ametista” (vins tipus frizzante moscato) de baixa graduació alcohòlica, que ha tingut un gran acolliment i que, en el seu afany de dirigir-se a un públic jove, es comercialitza ara també en llanda. 
El seu compromís de qualitat ha permés a Cellers Reymos afermar-se en els principals mercats internacionals, secundats per l’aval de certàmens vitivinícoles internacionals

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*