El PP de Bunyol proposa mesures consensuades i efectives per al castell 

Post també disponible en: Castellano

“Després de la reunió mantinguda el dilluns 30 de gener amb l’associació de veïns i amics del Castell i tots els representants de la Corporació Municipal, ens assabentem que està planejat l’ensulsiada de la majoria de cases de dins del Castell en situació d’abandó. Està previst la seua ensulsiada a l’abril. La majoria són cases abandonades durant anys, unes privades i altres de l’ajuntament, que a conseqüència de la deixadesa en la zona s’han anat deteriorant. Només fa falta fer-se una passejada per a adonar-se de tal desídia”, han declarat des del PP bunyolense. 
“Per part del govern municipal, IU i PSOE, es porta dient bastant temps que l’ensulsiada d’aquestes cases era inviables i quasi impossible per situar-se en el cas històric del nostre Castell, per ser privades, o qualsevol altra raó. No obstant això, es realitzen ara de manera premeditada i sense el ple consens municipal ni veïnal. És a dir, pràctiques que ja s’han pres en altres ocasions i no han arribat a bon port”, afexigen. 
“Per tant, exigim un replantejament de tals mesures, que s’intente reformar i endreçar les cases que siguen possibles per a dinamitzar, embellir i realçar el Castell i les propietats menys cuidades. De tal manera, que el nostre Castell de Bunyol torne a brillar amb llum pròpia. També, exigim l’aprovació ja del Pla Director del Castell, el qual porta anys parat a València, i no pot demorar-se més”, han finalitzat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*