El PP de Requena lamenta “la crispació oportunista que genera el PSOE amb motiu de l’incendi de la planta de reciclatge” 

Post també disponible en: Castellano

“Des del Partit Popular teníem clar que la manera de fer oposició del Partit Socialista, lluny de ser constructiva s’està desenvolupant amb total interés de crispar a la ciutadania.

Lamentem que en aquest moment en què hem d’estar tots a l’una davant la situació que es puga estar vivint per l’incendi esdevingut en Sant Antoni, per part del Partit Socialista en lloc d’implicar-se i col·laborar per a no generar inquietuds en la població, l’única cosa que sàpia fer és generar inseguretat en el municipi” manifesten des de la formació politica.

“La informació està en tot moment sent enviada als mitjans de comunicació, i a tots i cadascun dels col·lectius que es puguen veure afectats, si no s’informa més és perquè la situació no ha variat respecte a les últimes comunicacions fetes”, afirmen. 

“La falta d’altura política del PSOE fa que es rendisca més cap al amarillismo i al populisme en lloc de mostrar interés de posar-se en contacte amb el govern per a aclarir els dubtes que puga tindre dels diferents comunicats realitzats. Eixa és l’oposició que té Requena, tristament”, critiquen els populars. 

Des de l’equip de govern “es demana calma a la ciutadania i s’indica que s’aniran transmetent les mesures que es vagen indicant pel personal que treballa per a posar solució a aquesta situació conforme vagen considerant. Així mateix s’està treballant en controls i també en responsabilitats”. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*