Xiva comença a treballar en l’impuls a la creació de sòl industrial com a garantia de creixement

Post també disponible en: Castellano

L’equip de govern municipal ha iniciat les gestions necessàries per a aconseguir augmentar la disponibilitat de sòl industrial en el terme.

En aquest sentit, l’ajuntament de Xiva ha mantingut una nova reunió de treball amb Miguel Ángel Ivorra, Director General d’Urbanisme de la Conselleria d’Infraestructures, en la qual ja ha sigut possible avançar amb propostes concretes que permeten oferir una solució a la situació urbanística municipal actual, en relació amb la promoció de sòl industrial.

Per a l’equip de govern municipal aquesta mesura es converteix en una prioritat ja que resulta fonamental disposar de sòl amb el qual fer front a la demanda actual de creixement, tant de les empreses existents com d’aquelles que mostren el seu interés a instal·lar-se en aquesta ubicació, sent aquesta una de les principals mesures amb les quals assegurar el creixement de l’ocupació en el municipi.

Durant la visita realitzada als responsables de la Generalitat, Miguel Ángel Ivorra, ha animat a l’ajuntament a iniciar els procediments necessaris certificant el suport de Conselleria a les iniciatives proposades per ajuntament, iniciant ara un calendari de reunions tècniques que permeten oferir resposta a les necessitats plantejades per l’ajuntament.

Actualment el terme municipal de Xiva troba problemes de creixement que limiten el desenvolupament de sòl industrial en el polígon La Pahilla, la qual cosa determina la necessitat de crear nou sòl, donant resposta a la creixent demanda que viu el municipi donada la seua situació estratègica privilegiada.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*