El PP de Sant Antoni de Benaixeve que encapçala Luis Trejo presenta el seu programa electoral

Post també disponible en: Castellano

Luis Trejo, candidat a la alcaldida pels Populars de Sant Antoni de Benaixeve, a través d’una carta ha comunicat els seus projectes a la ciutadania: “El nostre partit té com a principals proposades la seguretat, l’ocupació i la millora de les infraestructures de Sant Antoni de Benaixeve”. 
“Aquestes són àrees fonamentals per al desenvolupament i benestar de la nostra ciutadania, i em compromet a treballar de manera incansable, honesta i transparent per a aconseguir-les. En aquest sentit, rendirem comptes de cada decisió i de cada acció que prenguem com a equip de govern, assegurant-nos així que tots vosaltres us sentiu informats i escoltats. Per a això, implementarem mesures i eines que permeten un major accés a la informació i una major participació ciutadana en la presa de decisions”.
“Quant a la seguretat, sabem que és una preocupació constant per a tots nosaltres. Per això, proposem una major inversió en recursos i tecnologia per als nostres cossos de seguretat, a fi de brindar una resposta més ràpida i efectiva davant qualsevol eventualitat. A més, treballarem en estreta col·laboració amb la policia local i altres organismes per a fomentar una cultura de prevenció i protecció en el municipi. 
Sobre l’ocupació, és vital que els nostres veïns tinguen accés a treballs de qualitat i estables. Per a aconseguir-ho, proposem incentivar la creació de noves empreses, una borsa de treball accessible i la promoció de projectes, a fi de generar ocupacions i dinamitzar l’economia local. Així mateix, treballarem per a millorar la formació i capacitació de la nostra força laboral”. 
“Finalment, però no menys important, volem millorar les nostres infraestructures. És important que comptem amb una xarxa de transport eficient i sostenible i que siga nostre, així com amb instal·lacions esportives i culturals de qualitat”.
“Per això, proposem esforçar-nos per a millorar els nostres carrers, zones verdes i transport públic, així com invertir en la construcció i millora de noves instal·lacions esportives i culturals que fomenten el desenvolupament de les nostres habilitats i talents”. 
“En resum, el meu partit i jo estem compromesos a treballar amb sentit comú i en equip per a tots vosaltres amb la finalitat d’aconseguir un Sant Antoni de Benaixeve més segur, amb ocupacions de qualitat i amb infraestructures de primera categoria i modernes, tenint com a valors fonamentals la transparència i honestedat”. 
“Sempre pensant en la defensa de la família i el seu benestar, amb una administració pública i sostenible que treballe en benefici dels seus ciutadans i que els vostres impostos es vegen revertits en vosaltres i no hipotecar-vos per a tota la vida. Junts podem fer del nostre municipi un lloc encara millor per a viure, treballar i prosperar. Espere comptar amb la vostra confiança el pròxim 28 de Maig en les eleccions municipals a l’alcaldia de Sant Antoni de Benaixeve”, han finalitzat els populars.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*