El PP de Xest denúncia davant la Junta Electoral de Zona que l’alcalde utilitza dependències municipals per a actes del PSPV

Post també disponible en: Castellano

El Partit Popular de Xest ha presentat una denúncia davant la Junta Electoral de Zona contra el PSPV per «utilitzar dependències municipals per a actes de partit. En concret l’alcalde i candidat socialista a l’Alcaldia de Xest, José Morell, ha citat els comerciants del municipi a l’Ajuntament per demanar opinions que li permetin confeccionar el seu programa electoral », segons els populars.

La denúncia relata que la convocatòria a l’edifici de l’Ajuntament és en realitat «un acte de partit» de manera que «s’estan utilitzant recursos públics amb una finalitat partidista».

«La pretensió de l’alcalde i candidat socialista, prossegueix la denúncia, és que els comerciants associïn PSOE a poder, a govern i per tant influir de cara a aquestes properes eleccions generals i autonòmiques».

Des del PP de Xest no pretendre coartar la llibertat del PSPV a celebrar els actes que consideri oportuns però «sempre que ho faci a la seva seu o en un local privat i no en en el mateix edifici de l’Ajuntament».

Per tant, com es considera que aquesta convocatòria és manifestament «contrària a la llei ia l’ètica política que ha d’imperar», el PP ha sol·licitat «que es prohibeixi la reunió de l’alcalde i candidat del PSOE amb els comerciants en dependències de l’Ajuntament de la ciutat ».

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*