El PP denúncia la falta d’inversió en la xarxa d’aigües de l’Eliana

Post també disponible en: Castellano

Un trencament en la xarxa deixa sense aigua a 8 zones del municipi

El rebut d’aigua s’ha multiplicat per a fer front al deute de la Desnitrificadora

Els populars incideixen en la discriminació de les urbanitzacions

Aquest dijous s’ha produït el trencament d’una canalització d’aigua del municipi de l’Eliana que ha deixat sense subministrament a un percentatge molt important de veïns. Les zones dels Taules, Bonavista, Ametlers, Tuejar, L’Osset, Polígon Industrial, Torre del Virrei i El Paradís s’han vist afectades per l’important trencament en la canalització.

El Partit Popular porta anys reclamant inversions en la xarxa d’aigua de l’Eliana que es troba obsoleta, comptant encara amb canonades de microciment i que donada la seua antiguitat rebenta sovint en moltes zones del municipi, especialment afectant les urbanitzacions on les inversions per part de l’Ajuntament, governat pel PSOE, són menors.

Per al president del PP, Sota Ibáñez, “és necessari dur a terme una renovació integral de la xarxa d’aigua i clavegueram de tot el municipi. Des de l’Ajuntament s’ha augmentat considerablement el rebut de l’aigua per a pagar la mala gestió i el sobrecost de la Planta Desnitrificadora però no es realitzen les obres necessàries perquè no es continue perdent un gran percentatge d’aigua en les canalitzacions per trencaments, clivelles, etc.”.

Els populars afigen que sempre paguen els plats trencats els veïns de les urbanitzacions que reben molt poca inversió per a la gran quantitat d’impostos que paguen. Aquesta discriminació és un cavall de batalla del Partit Popular de l’Eliana que porta denunciant-la moltes legislatures.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*