El PP denuncia que l’Ajuntament de Riba-roja “subvenciona un comerç vinculat amb el regidor del govern Rafa Folgado”

La portaveu del PP de l’Ajuntament de Riba-roja de Túria, Maria José Ruiz, ha denunciat la “existència d’una subvenció municipal per a la compra de bicicletes. Una subvenció que afavoreix al negoci de bicicletes que posseeix el regidor de Compromís, Rafa Folgado”, segons han dit.

“La subvenció ha estat promoguda per l’alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, qui aprofitant-se del càrrec municipal ha utilitzat el comerç local per presumptament pagar favors a un dels membres del seu equip de govern. Aquest any rebrà 8.000 €. Casualment, darrere de la subvenció està Rafa Folgago, que, casualment, té un comerç de bicicletes a la localitat “, denuncia la portaveu del Grup Municipal del Partit Popular, Ma José Ruiz.

La candidata al Partit Popular assegura que “hi ha un clar clientelisme polític a Riba-roja, i Robert Raga és el responsable”. Ruiz admet que cal dinamitzar l’economia del municipi però “el màxim responsable de Transparència del PSPV a l’ajuntament ha de ser transparent i no pot enganyar al seu poble, utilitzant els diners dels ribarrojeros per beneficiar els seus afins”.

El PP denuncia “tracte de favor”

El portaveu del PP denuncia “un nou tracte de favor de l’alcalde als seus amics” i retreu “l’ús que fa dels fons públic. Les subvencions són per dedicar-les a projectes que beneficiïn a les persones que ho necessitin. A dia d’avui, hi ha famílies sense beques de menjador “.

Segons els càlculs del PP, des que el tripartit format per PSPV-PSOE, EU i Compromís “va arribar al govern municipal el 2015, aquest tipus de subvencions” a dit “han crescut. La realitat és que res és casual. Robert Raga vol fer un municipi clientelar i dependent a costa dels diners de tots els veïns “, insisteix Maria José Ruiz.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*