El PP eleva el nombre dels contagis a l’Eliana de 71 a 341

Post també disponible en: Castellano

El PP exigix transparència en les dades i no ocultar res a la ciutadania

La Incidència Acumulada de l’Eliana se situaria en 1.865 cada 100.000 habitants

El Partit Popular ha enviat un escrit sol·licitant a el Centre de Salut Pública de València la informació real sobre la situació epidemiològica de l’Eliana.

Els dubtes dels populars sorgixen ja que asseguren que, segons fonts facultatives internes de el Centre de Salut Pública, el nombre de casos actius per COVID-19 amb prova positiva a l’Eliana és de 341, molt per sobre de les persones que diu el alcalde del PSOE Salvador Torrent, que en un comunicat assegura que hi ha tan sols 71 veïns infectats.

Per a la portaveu de PP, María José Marco, “la situació a l’Eliana està descontrolada, hem arribat a un punt en el qual tots coneixem alguna persona que ha donat positiu. És inversemblant que únicament hagen 71 positius. La nostra informació és que el dia 12 hi havia 341 persones infectades i hem sol·licitat de manera oficial a el Centre de Salut Pública de València que se’ns de la informació real de la pandèmia en el nostre poble la situació és molt preocupant.”

Si es confirma aquesta greu situació de contagis, es multiplicarien per cinc els casos declarats pel govern de PSOE, la Incidència Acumulada de l’Eliana se situaria en 1.865 cada 100.000 habitants, una de les més altes d’Espanya.

María José Marco reclama que hi haja transparència en les dades i no s’amague res a la ciutadania, “davant d’una situació tan complicada en què està en joc la nostra salut, els veïns de l’Eliana ens mereixem la veritat. No podem consentir que oculten les dades donant a entendre que estem millor del que realment som, creant una falsa sensació molt perillosa. Exigim als nostres dirigents que proporcionen dades reals i ens informen, no entenem per què aquesta falta de transparència i què és el que perseguix”.

Els populars conclouen demanant a tots els veïns prudència i màxima responsabilitat i que únicament surten de casa seua per el més necessari.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*