L’Ajuntament de Bunyol situa la incidència acumulada en un alarmant 1.020,4 per cada cent mil habitants

Casa consistorial de Buñol.
Casa consistorial de Buñol.

Post també disponible en: Castellano

“Davant l’evident desactualització de les dades que ofereix la Conselleria de Sanitat en la seua aplicació “Coronavirus.san.gva.es”, el Govern Municipal ha demanat informació sobre les dades reals actualitzades a dia d’avui, a més de reiterar el nostre malestar per aquesta situació tan lamentable pel que fa a la informació”, seguons han informat.

“Des del Centre de Salut Pública de l’àrea de Manises ens ha comunicat a l’Ajuntament de Buñol l’augment dels casos positius de l’Covid-19 en el nostre municipi. En la setmana de el 4 a l’10 de gener es van comptabilitzar 92 casos nous positius, i fins al dijous 14, fins i tot sense tancar la setmana, són 54 els casos nous positius. En el matí d’avui divendres 15 de gener, ens informen que la incidència acumulada comptant els últims 7 dies (IA = casos actius per cada 100.000) habitants és de 1.020,4.

“Davant aquestes dades, des de l’Ajuntament de Bunyol, es demana a la població que restringeixin a l’màxim possible els contactes socials, preferiblement que els evitin totalment, aplicant el autoconfinamiento, A hores d’ara la responsabilitat individual i la consciència social són la major mesura preventiva que es pot prendre per frenar l’expansió de l’Covid.
També que es compleixin estrictament les últimes mesures aprovades per la Generalitat Valenciana, i que en resum són:

  • Es manté el confinament perimetral del territori valenciana i únicament s’autoritzaran els desplaçaments adequadament justificats. 
  • Es limita la circulació en horari nocturn, avançant a les 22:00 hores el toc de queda, restringint així la mobilitat. 
  • S’estableix el tancament de l’hostaleria i restauració a les 17:00 hores i un màxim de 4 persones per taula. Així mateix, es prohibeix fumar a les terrasses dels locals d’hostaleria. 
  • Es redueix l’aforament de comerços a el 30% i a l’50% en el cas d’establiments essencials. 
  • I, finalment, es manté en 6 el nombre màxim de persones en trobades socials o familiars”, han finalitzat.
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*