L’Ajuntament de Xest continua condicionant camins rurals

Post també disponible en: Castellano

Este mes s’ha asfaltat un tram de 220 metres del camí Clocha Perlita i 1.500 metres del camí Lidonero-Anzul

Esta setmana ha finalitzat l’asfaltat de dos trams dels camins Clocha Perlita i Lidonero-Anzul, amb una inversió total de 118.000 euros, dels quals l’Ajuntament ha assumit un 20%, ja que Conselleria ha subvencionat un 50% i Diputació de València un 30% de l’import.

“Els trams que s’acaben de condicionar portaven molt de temps en mal estat; amb esta intervenció, gràcies a què la qualitat i quantitat d’asfalt ha sigut molt generosa, es mantindran molts anys”, ha apuntat el regidor d’Agricultura, Francisco Llorens. “Vull agrair el treball que s’ha realitzat des del departament d’Urbanisme, ja que ha sigut fonamental per a dur a terme esta reparació de camins”.

Concretament s’han asfaltat 220 metres del camí Clocha Perlita i 1.500 metres del camí Lidonero-Anzul. “Aquestes intervencions són la continuïtat del procés de millora de camins rurals que s’està realitzant per part d’Ajuntament; i continuarem realitzant actuacions d’asfaltat i reparació durant aquest any”, apunta l’alcalde, José Morell.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*