El PP retrau al PSOE “tardar 3 anys” a crear el Consell de Turisme a Requena

Post també disponible en: Castellano

El PP assegura que el PSOE es veu obligat a complir la seua promesa electoral tres anys més tard perquè és obligatori per a l’obtenció de subvencions.

El PSOE de Requena “crea obligat el Consell de Turisme quasi al final de la legislatura, per a poder accedir a subvencions. La falta de projecte i de paraula de l’equip de govern es veu reflectida en situacions com aquesta, en veure que tarden tres anys a complir una de les seues propostes”, afirmen en un comunicat els populars de Requena.

Tres anys “sense complir una proposta tan fonamental com la creació del Consell de Turisme, denota la falta d’interés pel nostre municipi i la falta de ganes de treballar. Així no és d’estranyar tot el nivell de queixes que es reben per l’estat en el qual es troba el nostre centre històric”, afigen des del PP de Requena.

“Amb això, i més, veurem com el PSOE intentarà en aquest últim any, de cara a eleccions, fer tot el que no ha fet fins ara. Requena mereix un govern millor. Un govern que complisca la seua paraula des del primer dia, i no un govern que intente camuflar la seua mala gestió quan arribaran eleccions”, manifesten les mateixes fonts. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*