El president de la Diputació de València visita amb el de Girona una empresa catalana establerta a Xest

Post també disponible en: Castellano

El president de la Diputació de València, Toni Gaspar, ha rebut aquest dijous al president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, a la seu de la corporació provincial a la plaça Manises. Gaspar i Noguer han intercanviat impressions sobre diferents assumptes que afecten les institucions que presideixen, en una trobada en què també han estat presents la diputada valenciana de Benestar Social, Mercedes Berenguer, i el de Carreteres, Pau Seguí.

Entre els temes que han abordat els dos presidents destaca el projecte del Corredor Mediterrani, una infraestructura molt necessària per als interessos i el futur de les dues províncies i les autonomies en què s’emmarquen, tant Catalunya com la Comunitat Valenciana.

Acompanyat pel president de la Diputació de València i els diputats provincials, Miquel Noguer ha visitat la institució i ha signat en el Llibre d’Honor, al Saló de Plens de la corporació valenciana. Toni Gaspar ha agraït al president de la Diputació de Girona la visita, així com “el bon tarannà i la predisposició perquè les dues institucions puguin fer coses en comú”.

Per la seva banda, Miquel Noguer s’ha mostrat molt satisfet amb la rebuda i ha destacat la possibilitat que “s’estableixin sinergies per al futur dels nostres territoris”. Els responsables de les diputacions de València i Girona s’han emplaçat, durant la visita d’aquest dijous, a una futura trobada en terres gironines.

Després de la recepció a la Diputació, Noguer ha visitat, acompanyat per Toni Gaspar i l’alcalde de Xest, José Morell, la planta que el grup carni gironí Cañigueral té en aquest municipi valencià, en què ha invertit 30 milions d’euros en els últims tres anys.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*