El programa ‘Clasytodo’ de Ràdio Bunyol continua amb els seus especials a les societats musicals de la comarca aquest divendres amb La Paz de Setaigües

Post també disponible en: Castellano

El presentador d’aquest programa, Paco Carrascosa, que té lloc tots els divendres de 20 a 21h, comptarà amb la presència de Teresa Noemí Hernández Requena, Alcaldessa de Setaigües i responsable en les competències d’Educació i Hisenda; Teresa Carrión Talavera, Presidenta de la Junta Directiva de la Societat Musical La Paz de Setaigües; i José Ignacio Blesa Lull, Maestro Director de la Banda Simfònica de la Societat Musical La Paz de Setaigües. 

Demà divendres a la vesprada, de 20 a 21h en Ràdio Bunyol TV, dins del programa Clasytodo torna a realitzar-se un especial a una de les nombroses societats musicals que hi ha a la nostra comarca. En aquest sisé homenatge i número 30 de programa el seu presentador, Paco Carrascosa, parlarà sobre la Societat Musical La Paz de Setaigües amb els principals protagonistes d’aquesta societat musical i del municipi. 
El programa arrancarà amb la salutació musical d’aquesta banda, dirigida per José Ignacio Blesa Lull. Després d’escoltar això es donarà pas als seus convidats. En primer lloc xarrarà Teresa Noemí Hernández Requena, Alcaldessa de Setaigües i responsable de les competències d’Educació i Hisenda. Per això parlarà de la cultura musical de la localitat, i de la importància de les societats musicals i les seues escoles de música en els municipis de la nostra comarca, també molt influenciats amb la preparació d’excel·lents festes arrelades en el municipi i que organitzen les societats musicals, com és el cas de La Paz. També resumirà els enormes atractius paisatgístics, naturals i patrimonials que té aquest bell municipi d’interior de la Foia de Bunyol-Xiva. Finalment, informarà de les ajudes o subvencions que rep de l’Ajuntament i altres ens aquesta societat musical. 
Després d’ella Paco Carrascosa conversarà amb Teresa Carrión Talavera, presidenta de la Junta Directiva d’aquesta societat musical. Des del punt de vista més personal aportarà les seues vivències, la seua experiència en el càrrec, així com la importància d’aquesta societat en la localitat. Després de la volta a la normalitat detallarà actes, festejos realitzats i els previstos. I finalment, recordarà la pedrera de bons músics que s’està forjant també a la seua escola de música.
Finalment, el director de la Banda Simfònica, José Ignacio Blesa Lull, serà el que conclourà aquest interessant programa en el qual com tots l’audiència pot intervindre telefonant al 96 250 45 08. Amb ell, el seu presentador Paco Carrascosa, xarrarà sobretot el passat en aquests dos anys de pandèmia per a una societat xicoteta però amb molt d’arrelament i tradició, sense oblidar el que ha suposat i com està en aquests moments. Finalment valorarà l’esforç dels músics, la volta a la normalitat i als actes, així com esdeveniments futurs. 
Aquest sisé programa que organitza Clasytodo homenatge a alguna de les societats musicals de la comarca de la Foia de Bunyol-Xiva conclourà anunciant que en breu informarà del pròxim homenatge, de la pròxima societat musical que serà protagonista en els micròfons de Ràdio Bunyol. Així que demà hi ha una nova cita amb la música a les 20h en Ràdio Bunyol, en la 107.9fm, o en www.radiotv.buñol.es.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*