Els vins valencians de Anecoop Cellers conquisten Brussel·les amb 6 medalles d’Or i 20 de Plata, entre ells Reymos de Xest

Post també disponible en: Castellano

Anecoop Cellers i els seus cellers sòcies amb D.O.P. València aconsegueixen 26 noves medalles, 20 de Plata i 6 d’Or, al seu pas pel Concurs Mundial de Brussel·les 2022.

En la sessió de Negres i Blancs del prestigiós concurs, celebrada del 19 al 21 de maig en Cosenza (Itàlia), l’exigent panell d’experts va premiar a menys del 30% dels 7.300 vins inscrits.

Entre les referències premiades amb medalla d’Or, se situen tres vins de Anecoop Cellers elaborats per Celler La Vinya, de la Font de la Figuera: Palacio del Comte Gran Selecció 2015, Castillo de Catadau Criança 2019 i Finca Torre Tallada Criança 2019.

Tres han sigut també els vins valencians de Anecoop Cellers reconeguts amb l’Or en la sessió de Rosats del concurs. Juan de Juanes Verema Bronze Rosat 2021, Castillo de Catadau Rosat 2021 i Alqueria de Lluna Rosado 2021, elaborats per la Vinya, es van alçar entre els 68 vins espanyols premiats en aquesta sessió específica celebrada a Valladolid el mes de març. 

A aquests excel·lents resultats a la part alta del podi se sumen 20 medalles de Plata, dues d’elles per a vins elaborats per Cellers Reymos de Xest.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*