El programa “Universitats Estacionals” torna aquest curs 2019-2020 a Bunyol

Cartel de la iniciativa en Buñol.
Cartel de la iniciativa en Buñol.

Post també disponible en: Castellano

Cartel de la iniciativa en Buñol.
Cartel de la iniciativa en Buñol.

El programa “Universitats Estacionals” torna amb força aquest curs 2019-2020. El 25 i 26 de setembre de 2019 a la Sala Raga del Molí Galán sota el títol: “Bunyol: Patrimoni Cultural. Música per a educar i difondre” la Universitat de València i l’Ajuntament de Bunyol, en col·laboració amb la Diputació de València, tornen a unir les seves forces en estreta col·laboració per presentar la que, en aquest any de 2019, és ja la tercera edició de la Universitat de Tardor.

La Universitat de Tardor de Bunyol (UOB) serà punt de convergència d’estudiants, professionals, docents, investigadors i ciutadans de la localitat i la seva comarca que s’uneixen per la música i el patrimoni cultural. Al llarg de dues jornades en horari de tarda podrem apreciar ponències que giren entorn l’eix comú de la música per educar i difondre, un gran atractiu per a tots els interessats en la cultura popular i musical.

La Universitat de València i la Diputació de València, fidels al seu compromís amb el territori i la societat local valenciana, impulsen aquesta acció acadèmica, lligada a la formació, la recerca i la transferència del coneixement, en un espai de referència en el patrimoni cultural valencià: La Foia de Bunyol-Xiva.

És una iniciativa gratuïta i oberta al públic en general, que comptarà amb la participació d’especialistes de la Universitat de València i experts locals en música. Els participants en aquestes jornades ho podran fer tant, mitjançant la inscripció com a participants a través de l’enllaç que la Universitat de Tardor posa a disposició de les persones interessades, com de forma lliure sense prèviament haver-se inscrit. En el cas de les persones que s’hagin inscrit prèviament i assisteixin a les dues jornades, el Vicerectorat de la Universitat de València expedirà un certificat d’assistència de caràcter oficial.

Des de la regidoria d’Educació seu edil Carles Xerri ha valorat que “aquestes iniciatives són d’un enorme interès per al poble de Bunyol per la temàtica que tracten, en aquest cas d’un dels nostres patrimonis locals com és la música”, però a més Xerri afegeix “la universitat compleix també amb un dels seus principals fins com a institució acadèmica com és la transmissió del coneixement a la població, és a dir, no només educa i forma dins les seves aules sinó que a més sobre el coneixement acadèmic a tota la població, com a mostra del compromís de la institució amb el territori i la seva societat “.

Xerri ha volgut fer una crida a la participació en aquestes jornades per conèixer amb més profunditat i compartir debats sobre un dels més importants patrimonis que tenim al municipi com és la música.

L’acte d’inauguració d’aquesta tercera edició de la Universitat de Tardor de Bunyol tindrà lloc el dimecres 25 de setembre a les 18,00 hi al intervindran l’alcaldessa de Bunyol, Jonquera Carrascosa, i el regidor d’Educació, Carles Xerri, així com el vicerector de Projecció Territorial i Societat de la Universitat de València, Jorge Hermosilla Pla, i la coordinadora de la UOB, Ana María Botella Nicolás.

Pot inscriure a la jornada a través del següent enllaç: http://projeccio.uv.es:8080/ins/index.php?sid=45189&lang=e

 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*