Fotogaleria: Or i Plata per al Club de Gimnàstica Rítmica Bunyol Turís-Valls dels Alcalans a Alacant

Las jóvenes gimnastas del club.
Las jóvenes gimnastas del club.

Post també disponible en: Castellano

Las jóvenes gimnastas del club.
Las jóvenes gimnastas del club.

El Club de Gimnàstica Rítmica Bunyol Turís-Valls dels Alcalans ha començat la temporada de conjunts «i després d’un mes de vacances, podem dir amb orgull que sembla que la feina comença a donar els seus fruits», com han informat des de l’entitat esportiva.

Després un calorós matí a la ciutat d’Alacant gaudint del II Torneig de Rítmica Alacant els resultats han estat els següents: «Or en Conjunt Juvenil. Les nostres grans han demostrat que amb treball dur, esforç i sobretot molta il·lusió es pot arribar on vulguin. Les nostres noies han aconseguit formar un grup de grans gimnastes i amigues que comparteixen aquesta passió ».

A més de plata en Conjunt Benjamí: «Les nostres menuts s’estrenen amb l’aparell, 5 pilotes, i han demostrat que són capaços de molt més amb treball i constància. Dóna gust veure-les gaudir en el tapís al so de la música de la meravellosa pel·lícula Mary Poppins “, han afegit des del club. El cos tècnic vol animar Neus Castell, infantil de copa base, «perquè en la següent competició aconsegueixi controlar els nervis i mostrar el bonica que està amb la cinta».

La setmana que ve participaran en un altre trofeu nacional a la ciutat de València.

 

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*