Més de 200 inscrits al Duatló de Circuit Ricardo Tormo

Más de 200 personas inscritas en el Duatlón del Circuit Ricardo Tormo.
Más de 200 personas inscritas en el Duatlón del Circuit Ricardo Tormo.

Post també disponible en: Castellano

El Circuit Ricardo Tormo celebra aquest diumenge 12 de gener la seva primera cursa de la temporada 2020, el Duatló, en què un total de 217 corredors completaran 7,5 quilòmetres a peu i 20 en bicicleta.

Es tracta de la setzena edició de la cita que obre el calendari de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana, entitat organitzadora de la prova.

Després de la preceptiva lliurament de dorsals des de les 7.30 hores fins a les 8.45 hores de diumenge, es donarà la sortida a la prova principal de la jornada a les 9.00 hores. Els corredors hauran de completar un primer tram de cinc quilòmetres amb sortida des de la recta de Circuit amb pas per diferents vials de servei. La zona de transició s’instal·larà al Pit Lane de Xest, lloc des d’on els participants afrontaran 20 quilòmetres en bicicleta abans dels 2,5 quilòmetres finals corrents.

“Obrir la temporada amb una carrera tan diferent com el Duatló és ja un clàssic de Circuit. Els esports participatius com les curses populars, el ciclisme i en aquest cas el Duatló, han crescut molt en els últims anys, i també s’ha reflectit així amb la seva presència en el calendari de Circuit “, ha indicat el director de Circuit Ricardo Tormo, Gonzalo Gobert.

Un cop finalitzada la prova central, la Federació de Triatló ha convocat proves escolars a les 11.30 hores en la categoria cadet femenina, a les 12.15 cadet masculina, a les 13.00 hores la categoria infantil femenina, i finalment a les 13.45 la prova infantil masculina.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*