El projecte ‘Tu, jo i tod@s fitxem per Reciclar Alboraig’ entre els 12 millor valorats i seleccionats per la Generalitat 

Post també disponible en: Castellano

La iniciativa tracta de solucionar els problemes en la recollida selectiva de residus urbans amb un sistema senzill de fitxatge per mòbil  

Un projecte presentat per l’ajuntament d’Alboraig està entre els 12 millor valorats i seleccionats d’entre els altres 139 ajuntaments de tota la Comunitat Valenciana que es van presentar a la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica el mes de juny.
El projecte pioner, l’eslògan del qual és “Tu, jo i tod@s fitxem per Reciclar Alboraig ” tractarà de solucionar els problemes que té el municipi en la recollida selectiva de residus urbans amb un sistema senzill de fitxatge per mòbil, l’ús del qual estarà incentivat i reforçat amb xecs, regals i premis per a comprar productes en els comerços locals que s’adherisquen al projecte.
En els pròxims mesos podrem veure al nostre municipi i al seu veïnat en diversos anuncis televisius promocionals. Així qualsevol veí o veïna major de 18 anys que vulga participar, pot apuntar-se voluntàriament com a actor a l’ajuntament.
Tot el projecte estarà supervisat per una auditoria inscrita en el Registre oficial d’auditors de comptes, dependent de l’Institut de Comptabilitat i Auditoria de Comptes.
Encara que l’organització està concretant les bases de la seua execució, la seua alcaldessa en els pròxims mesos informarà en una roda de premsa a la seua ciutadania de tots els detalls. En manifestacions de Paqui Collado, la seua alcaldessa, “ amb aquest projecte el consistori pretén recompensar la participació ciutadana i a més, posicionar a Alboraig com a exemple de municipi socialment responsable”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*