El proyecto CRE-A RURAL fomenta los nuevos proyectos de emprendedores y de empresas del interior

Post també disponible en: Castellano

Amb el projecte de cooperació, CRE-A RURAL, els Grups d’Acció Local Associació per a la Sostenibilitat i Innovació Rural – AGAFAR, Grup d’Acció Local Muntanya D’Alacant, Grup d’Acció Local Castelló Sud 14-20 i Grup d’Acció Local Rurable, podràs posar en marxa un negoci, crear una empresa en la qual somies des de fa temps o apostar per un canvi i millora de la teua rendibilitat empresarial amb major seguretat. Què necessites per a fer-ho realitat? En CRE-A RURAL posem a la teua disposició mentorías i formació amb la qual conoceras la realitat de l’entorn, descobrir les teues fortaleses i febleses i marcar un itinerari per a llançar la teua iniciativa o consolidar aquella que el necessite.

L’objectiu és desenvolupar un programa d’incubació de nous projectes d’emprenedors i d’empreses amb noves línies de treball en el medi rural sobre la base de criteris de sostenibilitat, innovació i de resposta a les seues necessitats i connectades amb les oportunitats de cada territori. Amb el nostre suport, les diferents iniciatives passen a formar part d’un teixit econòmic basat en la sostenibilitat econòmica, social i ambiental, i amb potencial de generar altres experiències emprenedores.

En CRE-A RURAL creem una comunitat d’emprenedors en zones rurals que busquen ampliar la seua població i dinamitzar la seua economia. T’identifiques en algun d’aquests perfils? El termini d’inscripció al programa finalitza el pròxim dia 12 d’agost en el següent enllaç. Però si tens dubtes del programa tindrà lloc una jornada informativa el pròxim dia 9 d’agost a les 12 hores, per a inscriure’t has d’accedir a aquest enllaç:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSce4TV-FHQnnjf_GtCcUJcrd5tb9Jo8iy4qLuv0ZnGCYLSclQ/viewform o en el codi QR que figura en el cartell. Si tens dubtes contacta amb nosaltres en el telèfon 65706720356 o el correu info@rurable.com.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*