El PRyA denúncia l’aparició d’una plaga de puces a Requena

Post també disponible en: Castellano

Des del PRyA han sol·licitat que, “de manera urgent, l’Ajuntament realitze un tractament per a eliminar aquesta plaga de puces en aquest barri requenense

“Veïns del centre històric de la Vila s’han posat en contacte amb el PRyA per a expressar-nos la seua preocupació per una plaga de puces en algunes zones d’aquest barri”, segons la formació. 

“En concret, ens han alertat de diversos carrers on es troben cases de propietat municipal sense ús o en mal estat, així com en un solar també de titularitat pública”. 

“A més, segons ens informen els veïns són diversos els residents del barri de la Vila els que han acudit al Centre de Salut de Requena a causa de les picades de les puces”. 

“Entre les funcions de les corporacions locals està el control sanitari de la localitat, per la qual cosa és obligació de l’Ajuntament l’eliminació d’aquestes plagues”.

“Sense perdre temps, des del PRyA hem sol·licitat per registre d’entrada al govern socialista de Mario Sánchez que, de manera urgent, realitzen un tractament per a eliminar aquesta plaga de puces en el barri de la Vila”, han finalitzat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*