El PRyA denúncia que els pressupostos de 2022 no solucionen el problema del manteniment de camins

Post també disponible en: Castellano

La motoniveladora de l’Ajuntament porta avariada des d’agost

Des del Partit de Requena i Llogarets volen “destacar que els pressupostos municipals per a 2022 no solucionen el penós estat dels camins del municipi, la major part d’ells en una lamentable situació”. 

“De tots és sabut que, a causa de les característiques de el municipi de Requena, el més extens de la Comunitat Valenciana amb 814’21 km quadrats, fan que siga el que més camins i infraestructures agràries posseeix de la nostra regió, per la qual cosa des del Partit de Requena i Llogarets considerem una prioritat atendre’ls”.

“Són múltiples les queixes, sobretot d’agricultors, que hi ha sobre el mal estat dels camins ja que, en molts d’ells, es fa molt difícil transitar en períodes de pluja o suposen un greu risc a l’hora de circular amb un vehicle pel perill de bolcada del mateix i el risc conseqüent per a l’agricultor”.

“Des del Partit de Requena i Llogarets creiem totalment necessària la creació d’una brigada municipal de reparació i manteniment de camins que solucione d’una vegada per sempre aquesta lamentable situació”. 

“No té sentit que, sent l’agricultura el nostre principal motor econòmic, es destine més diners a fira (116.000€) o per al cinema Astoria (230.000 €) que a la reparació i manteniment dels nostres camins (tan sols 20.000 €)”.

“A més, hem de destacar que els ingressos corresponents a l’IBI de les parcel·les agrícoles suposen al voltant de 200.000 €, és a dir, 10 vegades més del que després s’inverteix en camins (20.000 €)”.

Per al Partit de Requena i Llogarets “els camins són una prioritat, per la qual cosa demanem que els 200.000 € d’IBI de parcel·les agrícoles abans comentat, hauria d’anar a finançar la brigada de reparació i manteniment de camins que nosaltres reivindiquem”. 

“Els agricultors són els grans oblidats en els pressupostos municipals de l’alcalde socialista Mario Sánchez, per la qual cosa des del PRyA votem en contra dels pressupostos municipals per a 2022”.

“Des del Partit de Requena i Llogarets ens comprometem, quan ens siga possible, a augmentar les partides econòmiques destinades a l’agricultura i als camins, perquè per a nosaltres els agricultors si són una prioritat”, han finalitzat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*