El PRyA denúncia que en el consultori mèdic de Camp Arcís s’aconsegueixen temperatures de més de 30 graus

Post també disponible en: Castellano

Des del PRyA sol·liciten a l’administració socialista la instal·lació d’aire condicionat en el Centre Mèdic de Camp Arcís

Des del Partit de Requena yAldeas (PRyA) denuncien la falta d’aire condicionat en el Centre Mèdic de Camp Arcís.

En aquest, hi ha servei mèdic 5 dies a la setmana i d’infermeria 3 dies, per la qual cosa és utilitzat tots els dies laborals de la setmana”.

“El nombre d’usuaris és elevat, perquè Camp Arcís compta amb 450 habitants aproximadament, sent més del doble a l’estiu.A més, utilitzen el serviciousuarios relacionats amb el llogaret que, encara que viuen a Requena, tenen el seu metge de capçalera en la població, i veïns de llogarets pròximsEn total el Centre Mèdic de Camp Arcís dona servei a més de 1000 persones”.

Des del Partit de Requena i Llogarets volem destacar que és l’únic centre mèdic del municipi que manca d’aire condicionat, per la qual cosa s’aconsegueixen altes temperatures en el seu interior, havent superat els 30 graus en els últims dies”.

“Aquestes altes temperatures a l’interior del Centre Mèdic de Camp Arcís es donen durant tot l’estiu, any rere any, sense que des de l’administració es faça res per a satisfer les constants peticions per part de Camp Arcís per a la instal·lació d’aire condicionat, ja que com hem dit abans, és l’únic centre mèdic del municipi que manca d’aquest”.

“Des del PRyA sol·licitem a l’administració socialista la instal·lació d’aire condicionat en el Centre Mèdic de Camp Arcís per a una climatització adequada tant dels sanitaris que exerceixen allí el seu treball com dels usuaris d’aquest”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*