El PRyA denúncia que la zona del recinte firal de Requena “encara està sense netejar”

Post també disponible en: Castellano

El Partit de Requena i Llogarets denuncia que “un mes després d’acabar la Festa de la Verema, el govern socialista de Mario Sánchez encara no ha netejat la zona del Recinte Firal”.

“Des del PRyA no podem entendre com un mes després de finalitzar les festes a Requena, la zona del Recinte Firal continua plena de fem”, segons el PRyA.

“Qualsevol ciutadà que vaja a aquesta zona podrà veure plàstics, gots, botelles, vidres, cartons i fem en general que encara romanen a l’esplanada on es van muntar les carpes, sense que des del govern socialista de Mario Sánchez s’haja procedit a netejar aquest entorn”. 

“Aquesta és una mostra més d’un govern esgotat i en les últimes com és el de PSOE i Podem a Requena, la inactivitat i la paràlisi del qual estan patint els requenenses”. 

“Són els veïns de Requena els que estan patint les conseqüències de la falta d’organització i previsió en la neteja per part del govern socialista de Mario Sánchez”.

“Mentre l’alcalde Mario Sánchez continua fent gala de tindre superàvit a costa de no donar els serveis públics que necessita Requena, el nostre municipi ofereix una imatge de brutícia intolerable que no es mereixen els nostres veïns, és per això que des del PRyA no pararem ni un minut a l’hora d’exigir als socialistes que complisquen amb la seua obligació i proporcionen una neteja adequada als nostres carrers”. 

Després d’un mes de la finalització de la Festa de la Verema, des del PRyA sol·licitem, una vegada més, la neteja de la zona del Recinte Firal al govern socialista de Mario Sánchez”, finalizan des del PRyA. 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*