El PRyA denúncia que l’Ajuntament de Requena continua sense pagar als hostalers les subvencions a la promoció gastronòmica de 2020

Post també disponible en: Castellano

Des del Partit de Requena i Llogarets volemn “denunciar que 10 mesos després de tancar els anteriors pressupostos, el sector de l’hostaleria segueix sense cobrar les subvencions per part de l’Ajuntament de Requena”. 

“L’ajuntament de Requena va convocar al desembre de 2020 subvencions per un import de 18.000 € destinades a restaurants, bars, hotels i vinotecas per a potenciar les iniciatives destinades a la promoció gastronòmica local. 
Hem de recordar que aquesta subvencion, a pagar per l’Ajuntament de Requena amb fons propis i que res tenen a veure amb les del Govern Valencià, corresponen a 2020 i estem a l’octubre de 2021, per la qual cosa des del Partit de Requena i Llogarets ens sorprén aquest enorme retard, el qual no es dóna en el pagament d’altres subvencions.
Respecte a la subvenció per a la promoció gastronòmica corresponent a l’any 2020, dotada amb 18.000 € i destinada a restaurants, bars, hotels i vinotecas, estava dotada econòmicament en els Pressupostos Municipals de l’any passat i s’haurien d’haver pagat durant aquest, doncs bé, en un any com aquest on aquesta subvenció és més necessària que mai a causa de la crisi del coronavirus, des del PRyA no donem crèdit en observar un retard de 10 mesos en el pagament d’aquesta subvenció als beneficiaris.
Fa uns mesos ens van assegurar des de l’Ajuntament que es pagarien aquestes ajudes al maig, després ens van dir que al juliol, ara estem a l’octubre i tot continua igual. On està el superàvit del qual tant fa gala el senyor alcalde? Si tants diners li sobra… per què no paga al sector de l’hostaleria?
Des de el Partit de Requena i Llogarets exigim al govern socialista de Mario Sánchez que complisca amb el promés i pague d’una vegada per sempre aquesta subvenció al sector hostaler de Requena”, han finalitzat.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*