El PRyA denúncia que Mario Sánchez (PSOE) “utilitza l’Ajuntament per a la seua campanya electoral al Senat”

Post també disponible en: Castellano

“Com vostés sabran, Mario Sánchez és candidat al Senat per la província de València en les pròximes eleccions generals del 23 de juliol. En els últims dies estem assistint a notes de premsa i declaracions en ràdio de l’ex alcalde socialista sobre temes de la gestió municipal de Requena o atacs personals al regidor del PRyA Joaquín González”, tal com han manifestat des del PRyA. 

“Mario Sánchez ha arribat a dir que hem destrossat els serveis públics quan portem a penes uns dies en el govern, intentant evadir la seua responsabilitat quant al desastre que ell mateix va provocar, també va criticar que el regidor d’urbanisme visitara les obres que porten mesos de retard degut a la gestió del PSOE per a intentar acabar-les com més prompte millor. I així un comunicat darrere d’un altre de Mario Sánchez, que només fa que produir-nos vergonya aliena”. 

“L’últim que se li ha ocorregut és criticar els horaris de les votacions a alcaldes pedanis, les quals no tenim més remei que fer en la seua majoria als matins a causa de les pròximes eleccions generals, que ha convocat el PSOE en ple mes de juliol, i que limita les possibilitats d’assistència dels funcionaris de l’Ajuntament a aquestes”, han afegit des del PRyA. 

“Tots aquests comunicats del PSOE no són més que intents de Mario Sánchez per a agafar espais en els mitjans de comunicació de cara a la seua campanya al Senat con candidat socialista per València. De moment no hem sentit cap proposta de Mario Sánchez com a candidat al Senat, no sabem que propostes porta per a millorar València o Requena, ni tan sols li hem vist exercir la seua labor com a regidor de l’oposició, ni en actes de representació, ni en l’únic ple de l’Ajuntament que s’ha fet i al qual no va assistir”.

“En el PRyA ens agradaria saber quines propostes té Mario Sánchez com a candidat al Senat per a millorar Requena, que diga per què han de votar-li els requenenses en les pròximes eleccions generals. De moment no sabem res. En fi, els requenenses tenen l’oportunitat de ratificar la gestió de Mario Sánchez en les pròximes eleccions generals. Veurem quants vots saca a la nostra ciutat superarà Mario Sánchez en el nostre municipi a la resta de candidats al Senat que no són de Requena? Estarem atents”, han finalitzat des del PRyA.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*