El PRyA es mostra en contra de l’eliminació de les bases de les brigades forestals de la Portera, Benaixeve i Utiel

Post també disponible en: Castellano

El Portaveu del Grup Municipal del PRyA, Joaquín González González, denúncia el tancament de les bases de les brigades forestals de la Portera, Benaixeve i Utiel.

“Des del Partit de Requena i Llogarets volem expressar el nostre més absolut rebuig a l’eliminació de les bases d’algunes brigades forestals en la nostra zona, més concretament les situades en La Portera, Benaixeve i Utiel, els treballadors de la qual seran reubicats en altres bases”, han manifestat.

“Des de la nostra formació, creiem que s’ha de fer marxa enrere a aquests tancaments, perquè aquestes brigades són molt necessàries per a les nostres muntanyes i els treballadors haurien de seguir en els seus llocs ací. A més de mantindre les actuals, seria necessari l’obertura de noves bases de brigades forestals i un augment de personal per a poder atendre totes les labors de manteniment que requereixen les nostres muntanyes”.

Des del Partit de Requena i Llogarets consideren “la neteja de les nostres muntanyes com la millor mesura de prevenció contra incendis i això només s’aconsegueix creant noves bases de brigades de muntanyes, conservant les actuals i augmentant el personal laboral destinat a aquestes labors de manteniment”.

“Per posar un exemple, els pins caiguts per la tempesta de neu de 2017 continuen en les nostres muntanyes amb la seua fusta seca que, al costat de tota l’herba sense llevar de la nostra massa forestal, presenten un risc d’incendi tots els anys. Això només se soluciona replantejant tot el sistema de manteniment de les nostres muntanyes”.

Des del Partit de Requena i Llogarets proposen “solucions, a diferència dels partits polítics d’esquerres del govern valencià als quals se’ls ompli la boca d’ecologisme i després no fan res per millorar el nostre medi ambient”. 

“És per tot això que ens ratifiquem en la nostra postura de no tancar les bases de les brigades forestals de la Portera, Benaixeve i Utiel, així com la creació de noves instal·lacions amb un augment de personal per a preservar nets i sense risc d’incendi les nostres muntanyes”, finalitzen.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*