El PRyA exigeix al Govern Socialista de Requena que pague ja la subvenció de la promoció gastronòmica a l’hostaleria

Post també disponible en: Castellano

“L’ajuntament convoca les subvencions per a la promoció gastronòmica de 2021 quan encara no han pagat les de 2020, a més, tan sols donen 10 dies per a sol·licitar-les” 

“Al cap d’un any de la convocatòria de les subvencions per a la promoció gastronòmica, els sectors de l’hostaleria, vinotecas i hotels segueixen sense cobrar els diners assignats.
Des del PRyA recordem que l’Ajuntament de Requena va convocar al desembre de 2020 subvencions per un import de 18.000 € destinades a restaurants, bars, hotels i vinotecas per a potenciar les iniciatives destinades a la promoció gastronòmica local. 
Ara, el govern socialista ha convocat aquesta mateixa subvenció corresponent al 2021 sense que els hostalers hagen cobrat la de 2020, alguna cosa que ha indignat profundament a tot el sector. 
Des del PRyA ens fem la següent pregunta si Mario Sánchez presumeix de tindre superàvit en els comptes de l’Ajuntament per què no paga el que deu als hostalers?
A més de tot això, en la convocatòria del govern socialista de les subvencions de 2021, tan sols donen 10 dies per a presentar la documentació, ja que ha de ser abans que acabe l’any, un temps que alguns hostalers consideren insuficient. Des del PRyA ens preguntem per què Mario Sánchez espera a mitjan desembre per a convocar aquestes subvencions quan el podria haver fet en qualsevol altre mes de l’any. 
Segons ens comenten diversos hostalers, al perjudici de no cobrar se sumen les despeses de les gestories per a sol·licitar aquestes subvencions que assumeixen ells mateixos. 
Per tot l’anterior, des del PRyA exigim al govern socialista de Mario Sánchez que pague amb urgència els diners que deu als hostalers des de fa un any corresponent a la subvenció de promoció gastronòmica”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*