Ràdio Bunyol TV incorpora un nou programa sobre Ecologia en la seua àmplia graella

Post també disponible en: Castellano

El nou programa es diu “Amb lògica ecològica”. Els seus presentadors, Miguel Vallés, David Pujals i Xavi Viana realitzen aquest interessant programa tots els dilluns de 16 a 17h.

Des de fa dues setmanes Ràdio Bunyol TV ha incorporat un nou programa a la seua àmplia graella. Es diu “Amb lògica ecològica” i com el seu nom indica versa sobre Ecologia, Medi Ambient i com, amb fàcils hàbits, podem millorar el nostre planeta.
Tots els dilluns de 16 a 17h Miguel Vallés, David Pujals i Xavi Viana ens porten consells, entrevistes, resolen dubtes als radiooients i entrevisten associacions, campaments, empreses … que duguen a terme iniciatives que milloren el nostre medi ambient i el nostre dia a dia, calant entre la societat perquè entre tots puguem millorar la greu situació que travessa el nostre planeta.
Amb tan sols dos programes són molts els temes que han tractat i que han causat molt d’interés entre els radiooients, de fet, ja han sol·licitat ampliar la duració del programa per a poder tractar tots els temes que desitgen en cada programa. L’últim programa de l’any va ser ahir dilluns 20 de desembre, el pròxim serà el dilluns 10 de gener pel fet que Ràdio Bunyol TV ofereix les dues pròximes setmanes tan sols programació matutina. 
Ràdio Bunyol TV continua prop de tu, oferint actualitat, debat, informació i entreteniment. Compta amb la graella pràcticament plena tots els dies de la setmana, i és que són molts els veïns de la localitat i la comarca els que mostren el seu interés per poder realitzar algun programa en aquesta ràdio municipal que compta amb més de 27 anys d’història en l’actual ubicació.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*