El PRyA ha sol·licitat actuacions de manteniment al parc Duyos i en la passarel·la sobre la via del tren en Sant Antoni

Post també disponible en: Castellano

Des del Partit de Requena i Llogarets continuem mantenint reunions amb veïns del municipi, en aquest cas hem atés diverses peticions dels de Sant Antoni. 
En concret aquestes peticions anaven dirigides a sol·licitar reparacions i treballs de manteniment al parc Duyos de Sant Antoni, el qual presenta diverses actuacions a realitzar en aquest recinte, les quals són les següents:

Labors de pintura en el mur exterior, en el passeig interior i en les taules de pícnic.
Reparació de font d’aigua. 
Substitució de dues papereres trencades.
Envernissat i pintura en diversos bancs i en els closos de fusta.
Poda i retirada de branques seques amb perill de caiguda en arbres de l’interior del recinte.

Totes aquestes peticions van ser traslladades per part del Partit de Requena i Llogarets al govern local en el passat ple per a donar-los solució al més prompte possible. 
A més, també a petició de diversos veïns, traslladem al govern socialista de Requena la petició de fixar les planxes de metall del sòl de la passarel·la que hi ha sobre la via del tren en Sant Antoni, les quals estan soltes en diversos punts generant un soroll molest en caminar sobre elles que arriba als veïns dels habitatges pròxims.
El PRyA va votar en contra dels pressupostos municipals per no incloure un augment dels serveis públics de neteja i manteniment per a així poder evitar situacions com la que està patint el parc Duyos de Sant Antoni. 
El PRyA no cessa la seua activitat en cap moment de l’any pel bé del nostre municipi i està a la disposició de tots els veïns, per la qual cosa animem a qualsevol d’ells a traslladar-nos les seues inquietuds o suggeriments, tal com han fet els veïns de Sant Antoni. El nostre partit és l’únic d’àmbit estrictament local i la nostra major preocupació és el benestar de Requena i els seus llogarets.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*