El PRyA mostra el seu suport al sector del Cava de Requena davant el nou atac dels cellerers catalans

Post també disponible en: Castellano

Des del Partit de Requena i Llogarets mostren el seu suport al Cava de Requena “volem expressar el nostre més ferm suport a tot el sector del Cava de Requena, que està sent una altra vegada atacat pels cellers catalans”, setons afirmen. 

“Després de donar-nos la raó la justícia per a poder utilitzar l’únic nom que ens representa, el de Cava de Requena, ara els representants de la DO Cava recorren al Tribunal Suprem la decisió del TSJM que ens donava la raó”, afigen. 

“El Ple del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Cava, controlat pels catalans, ha decidit impugnar la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Madrid que avala l’ús del terme ‘Cava de Requena’, amb el vot en contra del vocal dels productors valencians i extremenys, Fernando Medina, i amb dues abstencions del sector productor”.

“Aquest atac del sector català del cava no obeeix a la possible confusió al consumidor respecte a la DO Utiel-Requena. Els seus motius, encara que no els diuen, no són uns altres que la forta competència que el cava de Requena fa als produïts a Catalunya, i no tenen una altra manera de frenar-nos que amb aquests mètodes rèptils i vergonyosos que semblen més propis d’una organització mafiosa”, diu el PRyA. 

“El Cava de Requena és una part molt important de la nostra economia local i ja és un referent més de la nostra identitat, per això hem de defensar-lo amb fermesa dels atacs catalans al nostre sector”. 

“Des del PRyA volem expressar la nostra repulsa més absoluta a aquest nou atac dels cellerers catalans al Cava de Requena, i oferim tot el que siga a la nostra mà com a formació política als productors requenenses”, finalitzen.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*