El PRyA sol·licita enllumenat al pati de l’antic institut d’FP per a poder fer esport a la nit

Post també disponible en: Castellano

A petició de diversos usuaris, el PRyA va sol·licitar en el passat ple que s’instal·len focus d’enllumenat per a poder utilitzar el pati de l’antic Institut d’FP per a fer esport a la nit. 

En aquest antic institut ja s’està utilitzant des de fa anys el pavelló de l’antic gimnàs per a fer esport, una cosa molt necessària pel fet que aquest tipus d’instal·lacions esportives són bastant utilitzades pels requenenses diàriament per a realitzar les diferents activitats esportives. 

El problema ve amb la titularitat del recinte que, com a antic institut, correspon la Generalitat Valenciana, a la qual cal sol·licitar els permisos oportuns per a qualsevol iniciativa que es tinga per part de l’ajuntament, com és el cas del pati per a poder instal·lar els focus per a enllumenat nocturn. 

Des del PRyA creiem que aquest tipus d’instal·lacions haurien de tindre una cessió d’ús a l’Ajuntament per a facilitar la seua utilització per part dels requenenses, més encara en casos com aquest per a poder fer esport de forma continuada. 

Des del Partit de Requena i Llogarets traslladem aquesta petició dels usuaris de col·locar focus d’enllumenat per a poder realitzar esport de nit, més encara en aquestes dates quan enfosqueix abans, ja que des de la nostra opinió creiem que qualsevol recinte públic ha de poder ser utilitzat per qualsevol ciutadà, perquè s’ha pagat amb diners públics. Tindre aquest tipus d’instal·lacions sense poder utilitzar-les íntegrament no beneficia a ningú, és més, perjudica els requenenses. 

El PRyA està per a ajudar als ciutadans, per la qual cosa us animem a posar-nos en contacte amb nosaltres per a poder tractar les vostres peticions tal com hem fet amb les dels usuaris del pati de l’antic institut d’FP per a poder fer esport. 

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*