El PRyA sol·licita reparacions a l’escola infantil Zorita de Requena

Post també disponible en: Castellano

El PRyA ha sol·licitat en el ple diverses actuacions a l’Escola Infantil Zorita

En el passat ple corresponent al mes de maig, des del Partit de Requena i Llogarets sol·licitem al govern local reparacions en la coberta de l’Escola Infantil Zorita, situada en el barri de les Penyes. 
Més concretament, aquestes reparacions es refereixen a la subjecció de les teules de la coberta, perquè pel fet que algunes estan soltes, en dies de vent corren el perill de caure, amb el conseqüent risc físic per a les persones. 
Aquesta petició se suma a la realitzada hade dos mesos per la nostra formació sobre l’assegurament de la cornisa de la façana aquest edifici, perquè aparentava perill de despreniment en un tros d’aquesta. 
Aquestes actuacions han sigut sol·licitades pel PRyA per a l’Escola Infantil Zorita, tal com fem des del principi de la legislatura, perquè el nostre partit és l’únic que des del primer dia ha fet oposició i ajudant als veïns per a millorar el municipi.
Des del Partit de Requena i Llogarets continuarem atenent les peticions, suggeriments i queixes dels veïns, perquè aquesta és la nostra funció, la de representar-los i ajudar-los en tot el que siga a la nostra mà, per a això ens han votat.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*