El PRyA va sol·licitar en el passat ple llevar el cartell d’obra de la Cova del Crist

Post també disponible en: Castellano

Des del Partit de Requena i Llogarets van sol·licitar “en el passat ple la retirada del cartell d’obra situat en la façana de la Cova del Crist, en el barri de la Vila”, segons la formació.

“Aquest cartell d’obra, anunciava l’última intervenció en aquest edifici l’any 2018, des de llavors penja de la façana un cartell explicant aquesta obra. És incomprensible que, per deixadesa, aquest cartell estiga tres anys en la façana d’un edifici turístic”.

“Aquest cartell, a més d’estar anys en la façana, està replet de pintades i grafitis que embruten aquest edifici històric del barri antic de Requena, la qual cosa deixa molt a desitjar del manteniment d’aquests immobles patrimoni de l’Ajuntament i, per tant, de tots els requenenses”.

Des del Partit de Requena i Llogarets “portem temps alertant de la desastrosa gestió del govern socialista de Mario Sánchez quant al manteniment es refereix, perquè la falta d’iniciativa i la deixadesa d’aquest equip de govern comporten la deterioració de les nostres infraestructures municipals”, afexigen.

“Sense anar més lluny, cenyint-nos només al centre històric de la Vila, en el passat ple des del PRyA vam sol·licitar labors de pintura en totes les façanes dels edificis públics que l’Ajuntament té en el nostre centre històric, les quals estan en un estat lamentable, l’adequació del pati interior de l’accés a les Cuevas de la Vila i la retirada del cartell d’obra de la Cova del Crist”.

El Partit de Requena i Llogarets ve sol·licitant “constantment labors de manteniment en tot el municipi, la qual cosa evidencia la falta de gestió del govern socialista de Mario Sánchez”.

“Des de la nostra formació continuem mantenint reunions amb veïns i associacions per a traslladar els seus suggeriments, queixes i peticions a l’equip de govern, perquè aquesta és la nostra funció com a representants públics, i per a això ens han votat”, finalitzen.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*