El PRyA vota en contra dels pressupostos municipals 2022 de Requena

Post també disponible en: Castellano

El Partit de Requena i Llogarets va votar negativament a l’aprovació dels pressupostos municipals per a 2022 per responsabilitat i per considerar que no resolen els problemes que el municipi ve arrossegant des de fa anys.
En aquests pressupostos, no s’aborden amb serietat i responsabilitat qüestions reivindicades pels ciutadans, com ara la falta de neteja i manteniment en la via pública, la reparació de camins, la deixadesa en els llogarets, la rehabilitació de la Vila, el problema de la despoblació rural i moltes altres qüestions que sembla ser que al partit socialista importen poc o res.
Tampoc el problema de la gestió administrativa que està patint l’Ajuntament, sobretot en el SAT, sembla importar als socialistes, perquè no s’afronta la falta de personal laboral en aquest sector tan important per a les gestions dels veïns.
També des del PRyA volem ressaltar que aquests pressupostos, no s’acosten a la realitat, ja que succeirà com en anys anteriors, en finalitzar l’exercici les quantitats pressupostades inicialment, amb les nombroses modificacions que realitzen, no es correspondran amb el que actualment ens proposa l’alcalde. Per exemple, el pressupost amb el qual estem treballant en l’actualitat es va iniciar per uns 14,6 MM. d’euros i amb les modificacions realitzades estem ja en més de 21,3 MM. d’euros.
A més, amb aquests pressupostos de PSOE i Podemos s’augmenta la recaptació de l’Ajuntament, és a dir, la qual cosa paguem els ciutadans a través de les nostres butxaques, en al voltant d’un milió d’euros.
Tampoc aquests pressupostos inclouen les propostes dels ciutadans que, a través del PRyA, se’ls han fet arribar al govern socialista com ara semàfors acústics per a cecs, panells informatius de velocitat en els llogarets, assegurar les façanes de la “Poma de Funcionaris”, rehabilitació de l’Avinguda Alfons X el savi (Avinguda de Reines), adequació del pati interior de l’edifici d’accés a les Cuevas de la Vila, reparació del mur de contenció d’un carrer a Roma i moltes altres més peticions que ens han fet els veïns i que el govern de Mario Sánchez ha decidit no incloure en els pressupostos per a 2022.
Per tot l’anterior, des del Partit de Requena i Llogarets hem votat en contra dels pressupostos municipals per a 2202 per responsabilitat i perquè el nostre compromís amb els requenenses és seriós i ferm, tal com l’hem demostrat en els últims 7 anys.
El Partit de Requena i Llogarets només vota a favor el que és beneficiós per als requenenses i, en aquest cas, basats en experiències anteriors, no volem ser partícips de la degradació i deixadesa, en tots els sentits, que el municipi està patint des que Mario Sánchez governa.
Per tot això, des del PRyA considerem que el govern de PSOE i Podemos haurien d’haver eliminat despeses supèrflues i inversions innecessàries, com els destinats a la compra del cinema Astoria o la Memòria Històrica, per a elaborar uns pressupostos que ens permeten afrontar tots els problemes del dia a dia que els requenenses estan patint.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*