El PSOE anuncia que el Centre de Menors de Bunyol deixarà de ser de recepció a partir del 18 de febrer per tornar a ser de residència-acollida

Centro de menores de Buñol.
Centro de menores de Buñol.

Post també disponible en: Castellano

Centro de menores de Buñol.
Centro de menores de Buñol.

Segons han informat fonts del Partit Socialista de Bunyol, la vicepresidenta del govern valencià, Mònica Oltra, «ha confirmat a Jonquera Carrascosa, l’alcaldessa de Bunyol, que el proper 18 de febrer es revertirà l’actual centre provisional de recepció de Bunyol en el que ha estat durant les últimes dècades: un centre d’acollida-residència, un cop expirat el temps de provisionalitat imposat per la Generalitat a l’Ajuntament ».

«Des del grup socialista estarem expectants al compliment de la data anunciada per la senyora Oltra per a la reversió del centre, sense descartar a hores d’ara, mobilitzacions contra la situació actual, reconeixent, això sí, el to conciliador de la vicepresidenta en la conversa amb l’alcaldessa i destacant que Bunyol, com a poble solidari i acollidor que és, ha complert. », tal com han afegit des del PSPV-PSOE de la localitat.

La mateixa formació assegurat que s’ha acordat «posposar les mobilitzacions (la primera estava prevista per al proper 3 de febrer a Bunyol) a l’espera que conselleria compleixi el seu compromís amb l’alcaldia. El manifest elaborat pel govern municipal, denunciant la situació en què es troba actualment el centre, ha estat recolzat per unanimitat del plenari, en el ple extraordinari convocat aquest dilluns, amb aquest únic punt ».

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*