El PSOE de Bunyol presenta la seua candidatura

Foto de los candidatos del PSPV-PSOE de Buñol a las Elecciones Municipales.
Foto de los candidatos del PSPV-PSOE de Buñol a las Elecciones Municipales.

Post també disponible en: Castellano

Foto de los candidatos del PSPV-PSOE de Buñol a las Elecciones Municipales.
Foto dels candidats del PSPV-PSOE de Bunyol a les Eleccions Municipals.

El PSOE va ser el primer Partit polític que va presentar la seva Candidatura a la localitat de Bunyol. Una Candidatura paritària, liderada per l’alcaldessa des de 2017, Jonquera Carrascosa, amb la continuïtat de l’actual regidor Socialista i tinent d’alcalde, Manuel Serra, a més de militants històrics, companys, joves i independents, amb la clara intenció d’obrir el partit a la societat civil.

La ràpida presentació de la Llista Municipal Socialista, ha permès que des de fa setmanes, els integrants de la mateixa estiguin treballant en diferents cursos de formació, alhora que elaborant el Programa Electoral amb el qual es presentaran, permetent construir un bloc cada vegada més unit i evidenciant l’enorme potencial de què disposa cada un dels membres de la Candidatura Socialista, en un projecte que neix amb l’objectiu de competir per la victòria, en unes eleccions municipals que es preveuen més obertes que mai.
En relació al Programa Electoral, des de les files socialistes han habilitat un correu electrònic (sumamospropuestaspsoebunol@gmail.com), on qualsevol veí, formi part d’una associació o de manera individual, podrà fer arribar la seva proposta per al Programa Electoral, de l’àmbit que més domini o més preocupació li susciti.

D’altra banda, a la tarda d’avui, les dones i homes que representaran al PSPV-PSOE a les pròximes Eleccions Municipals, s’han fet les tradicionals fotos de campanya, sent l’ordre de la llista electoral el següent:

1.-  Juncal Carrascosa Alonso
2.- Manuel Sierra Tamarit
3.- María Valles Lambies
4.- Juan Luis Pallás Lambíes. Independiente.
5.- Mireia Parla Martínez
6.- Juan Manuel Lázaro Álvarez
7.- Indira Sarabia Criado
8.- Dani Masmano Rodríguez
9.- Mª Carmen Fuertes Miguel
10.- José Miguel Zanón Simón
11.- Rosa Carreño Martínez
12.- Matías Palmer Ruiz
13.- Pilar Garrigues Espert
Suplents
1 .- Juan Fuentes Mur
2.- Giovana Navarro Fuertes
3.- Ángel Moreno Sanz
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*