El PSOE de Requena «despunta i podria governar en solitari», segons els socialistes

Intención de voto.

Post també disponible en: Castellano

Intención de voto.

Mario Sánchez és el líder polític municipal més ben valorat, segons una enquesta

Segons han informat fonts del PSPV-PSOE de Requena, «una enquesta sobre intenció de vot elaborada per un mitjà de comunicació local assegura que el PSOE milloraria els resultats que va obtenir en les eleccions municipals de 2015 i podria governar en solitari, el que donaria major estabilitat a l’executiu local ».

Segons aquest sondeig, els socialistes de Requena «obtindrien 12 dels 21 regidors de l’Ajuntament, ja que el 51,7% dels enquestats assenyalen que votarien al PSOE. Per la seva banda, el PP baixaria de forma notable la seva representació al consistori, en passar dels set regidors actuals a només 4, ja que només han marcat aquesta opció el 21% dels participants en l’enquesta ».

Pel que fa a la coalició Partit Requena i Llogarets-Ciutadans -que el 2015 van concórrer per separat i van obtenir un regidor cadascun-, aconseguiria 5 representants. Mentrestant, EUPV i Requena Participa quedarien fora de l’hemicicle municipal, atès que, segons aquesta mateixa enquesta, no superarien la barrera electoral del 5%, sempre segons les dades facilitades pel PSOE.

Pel que fa a la valoració dels líders polítics de Requena, «l’alcalde i candidat socialista, Mario Sánchez, és el millor puntuat, amb una mitjana de 3,19 punts sobre 5. A continuació, se situen Juan García, de Podem, amb 2,22 punts; Joaquín González (PRyA-Ciutadans), amb 1,99; Javier Berasaluce, del PP, amb 1,91; i Elías Ramírez, d’EUPV, amb 1,61 ».

Mario Sánchez ha subratllat que el suport al PSOE «anima els socialistes a seguir treballant amb més força i il·lusió, si és possible, per millorar la vida dels i les requenenses. Hem fet molt, però és molt més el que queda per fer. I tenim tota la il·lusió del món per seguir treballant per complir les expectatives », ha manifestat Sánchez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*