El PP exigeix a Gaspar que depure “responsabilitats per l’ús privat del taller del parc mòbil per part de Bort”

Contelles defén el manteniment de l'actual estructura de bases per a brigades forestals i inclús ampliar-la en enclavaments estratègics.
Contelles defén el manteniment de l'actual estructura de bases per a brigades forestals i inclús ampliar-la en enclavaments estratègics.

Post també disponible en: Castellano

Contelles defiende el mantenimiento de la actual estructura de bases para brigadas forestales e incluso ampliarla en enclaves estratégicos.
La diputada Mari Carmen Contelles.

Mari Carmen Contelles, portaveu del Grup Popular de la Diputació de València, ha reclamat al president de la corporació provincial, Toni Gaspar, que “prengui cartes en l’assumpte i exigeixi les explicacions oportunes al diputat de Compromís, Josep Bort, després de la publicació de la utilització del taller del parc mòbil de la Diputació per reparar el seu vehicle particular “.

Per a la portaveu popular, “Compromís ens torna a demostrar que confonen els mitjans públics de la Diputació amb els seus interessos privats. Esperem que el diputat de medi ambient, rendeixi comptes públicament de quantes vegades ha utilitzat el taller del parc mòbil i expliqui l’ús privat que presumptament realitza de les instal·lacions provincials ”

“Aquesta és la coherència de Compromís, mentre porten tres anys pregonant el tancament de la Diputació, utilitzen els mitjans públics per als seus interessos particulars” ha destacat Contelles.

Segons la portaveu, “Compromís té també l’oportunitat d’aplicar-se a si mateixos l’exemplaritat i contundència que sempre reclamen als altres i demanar responsabilitats polítiques al seu company per l’ús de les instal·lacions públiques per reparar el seu vehicle particular”.

“Lamentablement, després de comprovar la seva completa inacció davant la imputació del seu portaveu a la diputació, Xavier Rius, pels presumptes delictes de prevaricació, falsedat documental, malversació i tràfic d’influències en la contractació d’actors-mims a l’exposició permanent del MUVIM , els valencians no poden esperar res de la formació nacionalista “, ha subratllat Contelles

“Els poc més de tres anys de govern de la coalició d’esquerres a la Diputació de València s’han vist esquitxats ja per múltiples escàndols, la detenció de l’expresident socialista Jorge Rodríguez-cinc càrrecs més en l’Operació Alqueria i la imputació del portaveu de Compromís , Xavier Rius. No es tracta de casos aïllats, és la demostració que el Botànic té més ombres que llums “, ha conclòs Contelles.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*