La Unió Musical Santa Cecília de Villar de l’Arquebisbe inicia diumenge que ve una nova edició del seu Tardor Musical

Programa Otoño Musical 2018.
Programa Otoño Musical 2018.

Post també disponible en: Castellano

Programación del Otoño Musical de la UMSC de Villar del Arzobispo.
Programació de la Tardor musical de la UMSC de Villar de l’Arquebisbe.

El Passeig Musical començarà a les 11,30h des del carrer del poeta Cèsar Simón

Tres dels concerts programats es realitzaran en la Sala de Congressos de la Caixa Rural

L’últim cap de setmana de novembre se celebrarà el concert extraordinari de Santa Cecília

Diumenge que ve 21 d’octubre donarà començament una nova edició del cicle de concerts Tardor Musical que organitza cada any la Unió Musical Santa Cecília (UMSC) del Villar. Serà, com ve sent habitual, amb el tradicional Passeig Musical, que s’iniciarà a les 11,30 hores en el carrer del poeta Cèsar Simón i que enguany recorrerà sis dels onzes carrers que Villar té dedicades famosos literats. Així, al llarg del recorregut actors o rapsodes interpretaran diversos fragments o poemes de textos seleccionats i es realitzaran actuacions musicals.

La següent cita musical serà el dissabte 27 d’octubre a les 22,30 hores amb un concert de grups de cambra de la UMSC en la Sala de Congressos de la Caixa Rural.

Ja en el mes de novembre, el dissabte 3 el quintet de vent «La Lira Ampostina» oferirà un concert en el Saló de Concerts de la Unió Musical.

Les dos següents actuacions es realitzaran novament en la Sala de Congressos de la Caixa Rural que acollirà un recital de piano del Cicle Amadeus el dissabte 10 a les 19,30 hores i un concert de solistes el dissabte 17 a les 22,30 hores.

L’últim cap de setmana de novembre estarà dedicat a la commemoració de Santa Cecília. El concert extraordinari de la banda simfònica se celebrarà el dissabte 24 a les 22,30 hores en el Saló de Concerts de la UMSC, sota la direcció del seu titular Luis Serrano Alarcón.

La Tardor musical 2018 finalitzarà el dissabte 22 de desembre amb el concert de Nadal interpretat per la Banda Juvenil de la societat, sota la direcció del seu titular José Cava Pamblanco.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*